Second
opinion

Als je een ­ tweede mening nodig hebt

Soms kan het fijn zijn om je situatie vanuit een andere hoek te laten bekijken

Als je paard serieuze problemen heeft of je gewoon onzeker bent of een bepaald behandeltraject wel de goede keuze is, dan is een second opinion perfect voor jou.
Bij een second opinion bestudeer en analyseer ik uitgebreid je paard, zijn beweging en uiteraard de staat van de hoeven. Wij bespreken de geschiedenis, knelpunten en een mogelijk behandeltraject. Een second opinion is uitsluitend bedoeld voor een vastlegging en beoordeling van de situatie. Er wordt niet ter plekke bekapt of een behandeling uitgevoerd. Jij als eigenaar ontvangt van mij uitgebreid advies over de situatie en een mogelijk plan van aanpak. Mijn advies wordt vastgeled in een adviesrapport die je na afloop ontvangt.

Mogelijkheden het traject door mij op te laten volgen kunnen ter plekken worden besproken.

Consult inclusief verslag

Bij een second opinion zit altijd een verslag van mijn bevindingen. Dit is een korte samenvatting van de situatie en de hoefconditie van het paard samen met een advies over de vervolgstappen.

€ 125 per consult

(max. 60 minuten. Bij > 60 minuten: 32 euro/15 minuten) De genoemde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief reiskosten

Second Opinion Hoefverzorging

Direct afspraak maken

Heb je behoefte aan een tweede mening of ben je zoekende of deze optie wel voor je geschikt is. Je kan altijd contact met mij opnemen om de opties en mogelijkheden direct met mij te bespreken.

Neem contact op