SECOND OPINION

Als je een ­ tweede mening nodig hebt

Soms kan het fijn zijn om je situatie vanuit een andere hoek te laten bekijken

Als je paard serieuze problemen heeft of je gewoon onzeker bent of een bepaald behandeltraject wel de goede keuze is, dan is een second opinion perfect voor jou.
Bij een second opinion bestudeer en analyseer ik uitgebreid je paard, zijn beweging en uiteraard de staat van de hoeven. Wij bespreken de geschiedenis, knelpunten en een mogelijk behandeltraject. Een second opinion is uitsluitend bedoeld voor een vastlegging en beoordeling van de situatie. Er wordt niet ter plekke bekapt of een behandeling uitgevoerd. Jij als eigenaar ontvangt van mij uitgebreid advies over de situatie en een mogelijk plan van aanpak. Afhankelijk van het advies en de complexiteit wordt het consult vastgelegd in een adviesrapport die je na afloop ontvangt.

Mogelijkheden het traject door mij op te laten volgen kunnen ter plekken worden besproken.

2nd opinion

Een second opinion duurt gemiddeld 45 a 60 minuten. Bij > 60 minuten worden extra kosten in rekening gebracht (32 euro/15 minuten) 

€ 125 per consult

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief reiskosten

Direct afspraak maken

Heb je behoefte aan een tweede mening of ben je zoekende of deze optie wel voor je geschikt is. Je kan altijd contact met mij opnemen om de opties en mogelijkheden direct met mij te bespreken.
Winkelwagen0
Er zijn geen producten
Verder winkelen