Second
opinion

Als je een ­ tweede mening nodig hebt

Soms kan het fijn zijn om een situatie vanuit een andere hoek te laten bekijken

Als er serieuze problemen bij jouw paard zijn of je gewoon onzeker bent of een bepaald behandeltraject wel de goede keuze is, dan is de second opinion perfect voor jou. Bij een second opinion geef ik mijn mening over de hoefconditie van jouw paard en/of over een bepaald probleem met het paard of de hoeven van het paard.

Dit is puur vastlegging en beoordeling van de situatie. Er wordt niet ter plekke bekapt of een behandeling gedaan. De eigenaar ontvangt van mij uitgebreid advies over de situatie en een mogelijke plan van aanpak. Mijn advies wordt ook vastgeled in een advies rapport die je na afloop ontvangt.

Mogelijkheden het traject door mij op te laten volgen kunnen ter plekken worden besproken. 

Consult inclusief verslag

Bij een standaard consult zit altijd een verslag van mijn bevindingen. Dit is een korte samenvatting van de situatie en de hoefconditie van het paard samen met mijn advies/ mening over de vervolgstappen.

Soms is het nodig om dit wat uitgebreider vast te leggen of is het voor de eigenaar fijn als de achtergronden zijn uitgelegd en goed gedocumenteerd. Daarom bied ik ook de optie aan om een uitgebreid verslag voor € 20 boven op het normale tarief te boeken.

€ 125 per consult

(max. 60 minuten)

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief reiskosten

Second Opinion Hoefverzorging

Direct afspraak maken

Heb je behoefte aan een tweede mening of ben je zoekende of deze optie wel voor je geschikt is. Je kan altijd contact met mij opnemen om de opties en mogelijkheden direct met mij te bespreken.

Neem contact op